Днес около 18 часа се очаква коалицията - да обяви

...
Днес около 18 часа се очаква коалицията  -  да обяви
Коментари Харесай

Ето кога ПП-ДБ решават дали ще подкрепи Мария Габриел

Днес около 18 часа се очаква коалицията " - " да разгласи решението си дали ще поддържа Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова като канидат за министър председател на ГЕРБ-, съобщи кореспондент на novini.bg.

След срещата си с нея вторите на изборите оповестиха, че ще създадат ново допитване за вероятните разновидности вътре в обединението – първо по партии. А през днешния ден се чака да вземат решение и на съдружен съвет.

По-рано през днешния ден, по думите на съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, стана ясно, че той остава скептичен към поддръжка на първия мандат.

Обсъжданията на равнище Национален съвет на обединението са по самодейност на един от водачите на Политическа партия, който през уикенда разгласи, че " не затваря вратата към Габриел ".

Вчера ГЕРБ получиха първото си „ не “ от БСП заради непреодолими разлики по съществени цели. От ДПС и Има Такъв Народ към момента не са дали явен отговор, а „ “ не бяха поканени на диалози.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР